Burgu-resort për kriminelët e rrezikshëm

Në Anstalt është një burg që nuk ka lidhje aspak me burgjet e tjerë kudo nëpër botë. Kjo godinë në Groenlandë ndodhet në anë të malit Sermitisiaq dhe nuk ngjan fare me një vend ku vuajnë dënimin kriminelë të rrezikshëm. Objektivi i këtij burgu është që...

Në Anstalt është një burg që n...

Read More

Gjermania po i teston shtëpizat të pastrehët

Kompania “Ulmer Nest”, e cila po përpiqet t’u ndihmojë të pastrehëve, ka krijuar shtëpiza të vogla për të fjetur gjumë të cilat janë rezistuese ndaj ujit dhe erërave. Shtëpizat gjenden në qytetin Ulm, 120 km larg nga Munihu. Nëse testimi tregohet i suksesshëm, do të mund...

Kompania “Ulmer Nest”, e cila ...

Read More