Burgu-resort për kriminelët e rrezikshëm

Në Anstalt është një burg që nuk ka lidhje aspak me burgjet e tjerë kudo nëpër botë. Kjo godinë në Groenlandë ndodhet në anë të malit Sermitisiaq dhe nuk ngjan fare me një vend ku vuajnë dënimin kriminelë të rrezikshëm. Objektivi i këtij burgu është që...

Në Anstalt është një burg që n...

Read More

Shtëpia me gjerësi vetëm 1.8 metra

Një pronë në Londër me gjerësi vetëm 1.8 metra që është përshkruar nga sekseri i saj si “shtëpia më e hollë e Londrës” aktualisht është në shitje për 1.3 milion dollarë. Shtëpia është e vendosur në Shepherd’s Bush, në perëndim të Londrës, dhe dikur ishte...

Një pronë në Londër me...

Read More