Ndërtesat më interesante që do të bëjnë botën më të bukur në vitin 2021

Pandemia ka ndaluar punë dhe projekte në mbarë botën, por këtë vit është vendosur të punohet për ndërtesa interesante dhe të bukura që do t’i japin botës një pamje më të mirë.

Të porositura dhe të dizajnuara vite më parë, këto ndërtesa nuk kanë gjasa të pasqyrojnë përparësitë e reja të dizajnit që do të dalin nga COVID-19.

Megjithatë, ato janë në përputhje me frymën bujare dhe të qëndrueshme të arkitekturës më të mirë bashkëkohore në botë. Nga muzetë te konviktet e studentëve, këto janë ndërtesat më të pritura nga CNN që do të hapen ose përfundojnë në 2021.

Biblioteka Far Rockaway, New York

Qendra e performimit të arteve Taipei, Taipei

Aquarela, Quito

Hotel Green Solution House, Rønne

Shtëpia e muzikës hungareze, Budapest

Konvikti studentor i OurDomain, Amsterdam

Qendër muzikore lundruese, Sao Vincente

Teatri i madh Sunac Guangzhou, Guangzho