Dizajni urban i shtëpive në natyrë: Kjo shtëpi moderne është pikërisht strehim nga stresi

Shtëpia me detaje të mrekullueshme e krijuar për qetësim, posaçërisht dizajni urban nuk është as i ftohtë as i ashpër.

Detajet e mrekullueshme fusin shpirtin e natyrës në shtëpinë e rregulluar me stil modern, transmeton Telegrafi.

Shpirti rinor i ekipit arkitektonik nga Praga, i cili fshihet pas emrit SMLXL, shihet në çdo pjesë të këtij projekti.

Projekti Zlin do t’ju bindë që dizajni urban nuk është as i ftohtë as i ashpër.

Saksia me bimë erëzash, akuariumi atraktiv, koftori fantastik dhe ngjyrat moderne… e gjitha është aty që hyrja në shtëpi shndërrohet në program antistresi!

Artikulli origjinal nga telegrafi.