51m2 në katin e fundit: mahnitëse!

Ky është tregim për banesat e vogla të cilat janë rregulluar në atë mënyrë që u mundësojnë komfor familjeve me shumë anëtarë.

Nëse posedoni banesë prej rreth tridhjetë metrash katrorë, ky është shembulli se si mund ta rregulloni që të bëhet shumë funksionale.

Banesa në katin më të fundit të rrokaqiellit, ia ka mundësuar pronarit daljen në kulm të cilin e ka transformuar në kopsht.

I gjithë kulmi është dizajnuar në atë mënyrë që në të është e mundshme të mbillen perime dhe lule, ndërsa banorët kanë fituar parkun e dytë dhe hapësirën për kënaqje.

Në këtë rast, 51 metra katrorë e hapësirës së banimit është ndarë në dhomë gjumi, kuzhinë dhe dhomë ndeje, banjë, qilar dhe ballkon.

Banesat e këtilla janë destinuar që në to të jetohet me mushkëritë plot, pa ngarkesa.