Kur gurorja bëhet kompleks turistik

Hoteli Interkontinental Wonderland i Shangait është hapur në Kinë kohët e fundit, por vetëm pak kohë më parë ka qenë gurore.

Hoteli tani ka 336 dhoma dhe ndodhet vetëm 33 km larg qendrës së qytetit. Për ndërtimin e tij u deshën plot 10 vite. Hoteli ka 18 kate, 16 prej të cilave janë nën sipërfaqen e tokës, ndërsa dy janë nën ujë.

Vizitorët do të gjejnë një arkitekturë të veçantë, rrugë prej xhami dhe pamje nga më befasueset nëpër resort.