Zyrë nën një urë

Vend sekret dhe i veçantë!

Projektuesi i mobiljeve me hidraulik, Fernando Abellanas ka ndërtuar vetë një zyrë që akrofobët nuk do të donin ta vizitojnë kurrë.

Abellanas ka ndërtuar vendin e punës nën një urë në Valencia të Spanjës dhe përshtatet në mënyrë të përsosur në mjedisin urban.

Ky projekt nën urë ka një karrige, një tavolinë dhe dy rafte, duke siguruar të gjithë hapësirën e magazinimit që mund të kërkohet në një zyrë të rregullt. Për të hyrë në banesën mikro, dizajni përdor një manovër të dorës që transporton bazën në mobilje, i kyçur në muret e betonit të urës.

Abellanas e mban vendin e studimit si një sekret. “Projekti është një ndërhyrje e përhershme,” i tha ai Spaces, nëpërmjet Curbed. “Ajo do të mbetet derisa dikush ta gjejë atë dhe të vendos t’i vjedhë materialet, ose autoritetet ta heqin atë”, shtoi ai.