Kabina 72h nga JeanArch

Të dizajnuara nga arkitektet e JeanArch, “Kabina 72h” janë objekte të vogla të krijuar posaçërisht për mjedisin ku ato janë. Çdo vendim i projektimit është bërë për të rritur ose për të përforcuar përvojën e mjedisit ose mburojën prej tij. Qëllimi i kabinave është që të lejojë që njerëzit që qëndrojnë në to të afrohen me natyrën, por në një mënyrë të rehatshme.

Që të gjitha këto kabina janë krejtësisht jashtë rrjetit dhe të vendosura në një ishull privat. Thjeshtësia e tyre ishte një domosdoshmëri – si nga një pikëpamje ndërtimi, por gjithashtu për të mbajtur ekuilibrin midis një “ndërtese” dhe natyrës. 

Në vijim më shumë foto nga projekti.

 

© Jeanna Berger© Jeanna Berger Right Elevation

© Jeanna Berger© Jeanna Berger© Jeanna Berger
© Jeanna Berger