Fotografi me “Insomnia” kalon natën duke fotografuar rrugët bosh

Një fotograf i quajtur Marcus Wendt ka bërë një seri fotografish natën nëpër rrugët më të njohura të Azisë si Hong Kong dhe Seoul.

Çdo fotografi hipnotizuese tregon pamjet surreale të qyteteve pas perëndimit të diellit.

Në një udhëtim të fundit në Azi, Wendt e gjeti veten në një situatë tepër të njohur: ai vuante nga “Insomnia” – (pagjumësia). Në vend që të hidhej dhe të kthehet në shtrat gjatë natës, kishte vendosur për të përfituar nga situata dhe për të parë rrethinën e tij në një dritë të re!

I shoqëruar nga kamera e tij, ai u nis në rrugët e Hong-Kongut, në Shenzhen dhe Seoul, për të kapur një koleksion magjepsës me ngjyra neon.

Cityscape City at Night Asia Travel Ultraviolet Break of Day Marcus Wendt Cityscape City at Night Asia Travel Ultraviolet Break of Day Marcus Wendt Cityscape City at Night Asia Travel Ultraviolet Break of Day Marcus Wendt Cityscape City at Night Asia Travel Ultraviolet Break of Day Marcus Wendt Cityscape City at Night Asia Travel Ultraviolet Break of Day Marcus Wendt Cityscape City at Night Asia Travel Ultraviolet Break of Day Marcus Wendt Cityscape City at Night Asia Travel Ultraviolet Break of Day Marcus Wendt Cityscape City at Night Asia Travel Ultraviolet Break of Day Marcus Wendt Cityscape City at Night Asia Travel Ultraviolet Break of Day Marcus Wendt