Parku “Heroinat”

Mbrëmë është inauguruar parku “Heroinat”, një hapësirë gjelbëruese ne mes të Prishtinës. Përball obeliskut NEWBORN, kjo hapësirë që më parë ishte plot me drunjë dhe mbuluar me shkurre prej sonte është një hapësirë e gjelbëruar, me ulëse për qytetarë dhe një park i denjë për ata që duan të kalojnë kohën e lirë aty.

Parku ku është e vendosur edhe skulptura “Heroinat” e shpallur si fituese kohë më parë, dizajnuar nga Molos Group, vjen në formë të mushkërive dhe ka si ide të perceptoj ketë mesazh si frymim për qytetin e Prishtinës.

Shpresojmë se hapësirat të këtilla gjelbëruese, të shtohën sa më shumë nëpër qytet!