Spitali i ri pediatrik-kirurgjik

Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA) do të japin 22 milionë euro për ndërtimin e një spitali të ri pediatrik-kirurgjik në kuadër të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Pamjet nga projekti ideor për Spitalin e ri Pediatrik-Kirurgjik të Fëmijëve, i cili do të fillojë të ndërtohet në vitin 2016 në kuadër të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës. Ndërtimi i tërësishëm i spitalit dhe pajisjet e teknologjisë më moderne shëndetësore është rezultat i marrëveshjes së nënshkruar në prill të këtij viti ndërmjet Presidentes Jahjaga dhe Shkëlqesisë së Saj, Sheikës Fatima bint Mubarak, të Emirateve të Bashkuara Arabe, për një donacion prej mbi 22 milionë eurove që do të ndihmojë në përmirësimin dhe përkujdesjen për fëmijët e Kosovës

s2s113arb