ONUP™ – Page 2 – ONUP Magazine
fade
16
archive,paged,author,author-onup,author-16,paged-2,author-paged-2,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default

ONUP Talks 2014: Visar Geci

  Watch above the video talk by Visar Geci of INNARCH the architectural practice famous for their Don Cafe conceptual interior designs, giving an extent to which technology has transformed the architecture, and the challenges of architecture education abroad....

  Watch above the vide...

Read More

ONUP Talks 2014: Besian Mehmeti

In this video lecture during ONUP Talks 14 by Besian Mehmeti, founder or BM Architects, discusses the pros and cons on participation on international and local competitions, sharing with us their approach and the process that characterizes an architectural competition. Find out more about BM Architects'...

In this video lecture during...

Read More

ONUP Talks 2014: Fatlum Radoniqi

Architect Fatlum Radoniqi, has given a lecture at ONUP Talks 2014 on "Home or Abroad" experience and his designing approach. Fatlum begin his talk by introducing his first years on architecture and the professional growth as an expatriate. Learn more about Fatlum's work by watching the video above....

Architect Fatlum Radoniqi,...

Read More

Vetëm 48 aplikime!

Rreth një muaj që nga fillimi i fazës së procesit të legalizimit të objekteve të ndërtuara pa leje, në Prishtinën e mbi 46,000 (46 mijë) objekteve të ndërtuara pa leje, kanë aplikuar vetëm 48 individë. Procesi i aplikimit do të zgjasë deri në fillim të marsit...

Rreth një muaj që nga fillim...

Read More

EcoWeek Prishtina [dita 1]

EcoWEEK Prishtina 2015, po mban edicionin e dytë, nga 27 Shtatori deri më 04 Tetor 2015, në Modelarium – Fakulteti i Arkitekturës, Prishtinë. Kjo javë e mundësuar nga organizata joqeveritare ECOciety, në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës dhe Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, të Universitetit...

EcoWEEK Prishtina 2015, po mba...

Read More

Skandali i Hamamit të Prizrenit

Njëra nga bukuritë dhe njëri ndër objektet me të cilat edhe identifikohet qyteti i Prizrenit, është edhe Hamami i këtij qyteti. Mirëpo, siç duket ky hamam nuk do të këtë hijeshinë me të cilën ishte dalluar deri vonë. Restaurimet në këtë monument të kulturës, të cilat...

Njëra nga bukuritë dhe njër...

Read More