Bota e brendshme e studiove të arkitekturës – ONUP Magazine
fade
7836
post-template-default,single,single-post,postid-7836,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Bota e brendshme e studiove të arkitekturës

Për shumë studio të arkitekturës, zyra është shtëpia e tyre e dytë – një pasqyrim i asaj se çfarë i bën kolektivisht si një firmë. Përshkrimi i atmosferës të hapësirave në zyrat projektuese është si subjekti ideal i përzgjedhur nga fotografi arkitektonik Marc Goodwing nga Archmospheres, i cili përmes Archinect ka ndarë për publikun e gjere qasjen e tij te punës. Që nga marrja e PhD-së në fotografinë arkitektonike, Goodwin ka nisur një turne global për të kapur shumëllojshmërinë në studio të ndryshme të arkitekturës nëpër botë, duke përfshirë përveç tjerash arkitektët si MAD, Foster + Partners, Snøhetta dhe Renzo Piano.

Përgjithësisht, fotot e Goodwin tregojnë llojllojshmërinë e përditshmërisë së hapësirave të punës të çdo studioje. Ndërsa Goodwin vazhdon të udhëtojë nëpër botë, shijoni disa nga fotografitë e studiove të ndryshme të arkitekturës në Londër, Skandinavi, Pekin, Paris dhe Seul.

No Comments

Leave a Reply