Arkitektura futuristike – ONUP Magazine
fade
7943
post-template-default,single,single-post,postid-7943,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default

Arkitektura futuristike

Lars Stieger është një fotograf gjerman i bazuar në Hamburg. I inspiruar nga fantashkenca, ai ka sjellë një seri të mrekullueshme fotografike bardh e zi të titulluar “Anijet-Kozmike”. Veçantia e Stieger është kapja e strukturave arkitektonike duke u fokusuar në detajet e tyre, ndryshe prej fotografive të zakonshme që sjellin tërësinë e tyre. Nën lente e tij, objektet shndërrohen dhe krijojnë përshtypjen e një objekti futuristë. Në vazhdim zbuloni fotografitë e tij nga llogaria e Instagram.

No Comments

Leave a Reply