Të gatuarit me trend – ONUP Magazine
fade
7731
post-template-default,single,single-post,postid-7731,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default

Të gatuarit me trend

Kuzhina është hapësira qendrore e një shtëpie si ambienti i jonë me i preferuar, jo përveç faktit se pëlqejmë ushqimin por edhe sepse na ofron ngrohtësinë si i vetmi vend ku mund të jemi bashkë me anëtarët e familjes. Ky ambient që më par përdorej vetëm si hapësirë shërbimi, tashmë është si pikë referuese, një zonë multi-funksionale e shtëpisë.

Prandaj qëllimi ynë është t’ju frymëzojmë me dhjetë modelet unike të trendit bashkëkohorë. Duke shfaq funksionimin dhe inkorporonim e tyre me zonat tjera të shtëpisë, veshjet (textura), ngjyrat dhe format dinamike që karakterizojnë një kuzhinë të punuar profesionalisht.

1/ – Kuzhinë dramatike

2/ – Kuzhinë ishull

3/ – Kuzhinë krem

4/ – Kuzhinë bashkëkohore

5/ – Kuzhinë e pastër me mermer

6/ – Kuzhinë me theksë të verdhë

7/ – Kuzhinë e pastër dhe e qetë

8/ – Kuzhinë e kombinuar bukur nga e bardha, e zeza dhe tulla

9/ – Kuzhinë me nuancë oreksi

10/ – Kuzhinë e freskët

No Comments

Leave a Reply