Rifillon faza e fundit e rregullimit të Sahat Kullës në Gjilan – ONUP Magazine
fade
7774
post-template-default,single,single-post,postid-7774,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Rifillon faza e fundit e rregullimit të Sahat Kullës në Gjilan

Ka rifilluar faza e fundit e rregullimit të Sahat Kullës në Gjilan, projekt i cili po realizohet nga Komuna e Gjilanit në bashkëfinancim me Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit.

Komuna e Gjilanit dhe MKRS do të përfundojnë punimet në trupin dhe ambientet përreth Sahat Kullës.

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri theksoi se ky projekt është shumë i rëndësishëm “sepse e kthen memorien e trashëgimisë kulturore të rrënuar të Gjilanit nga sllavokomunistët dhe regjimet e kohës”, përcjell zyra e tij. /KOHA.net

No Comments

Leave a Reply