Peticion kundër stilit otoman të xhamisë së madhe që pret të ndërtohet në Prishtinë! – ONUP Magazine
fade
7579
post-template-default,single,single-post,postid-7579,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default

Peticion kundër stilit otoman të xhamisë së madhe që pret të ndërtohet në Prishtinë!

*perditësim: Nenshkruaj peticionin këtu.

Një kërkesë me nënshkrimet e 30 personave ka shkuar në adresë të Bashkësisë Islame të Kosovës dhe Komunës së Prishtinës.

Kërkesa e shtruar ka të bëjë me ndalim të procesit të dhënies së lejes për objektin fetar në lagjen Dardania. Sipas tyre xhamia e cila pritet të ndërtohet nuk është në harmoni me objektet e zonës dhe se objekti nuk është në përputhje me kriteret e konkursit. 

Letrën e plotë dhe të nënshkruarit mund t’i lexoni në këtë link. / KOHA.net

No Comments

Leave a Reply