NARTEL CENTER – ONUP Magazine
fade
6237
post-template-default,single,single-post,postid-6237,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

NARTEL CENTER

NARTEL CENTER

Located in the future building complex of the Lakrishte neighborhood, a new apartment building has been inserted into the existing context with remarkable ease. Architects of Nartel Company designed a composition based on the area’s rise scale, which has made possible the incorporation of a higher superstructure, set a little behind and above the central volume.

The vertical line of the residential tower is cut up and transformed into horizontal layering, providing the tower with the intense dynamics. The first’s floor and terrace are intended for public use, for various service providers and office activities, and for grocery stores and other shops, while the upper floors are intended as flats.

The retail floors contrasts with the residential units by the glass-worn appearance. Where the use of glass, further contributes to an image that references the new architectural trends of the city.

We will bring more updates on the project soon, until then please enjoy the visuals provided by the company.