Shembet shtëpia e vjetër në qendër të Prishtinës – ONUP Magazine
fade
5908
post-template-default,single,single-post,postid-5908,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Shembet shtëpia e vjetër në qendër të Prishtinës

Një shtëpi e vjetër është shembur mbrëmë, gjatë natës, në Qendër të Prishtinës, në rrugën “Hajdar Dushi”, tridhjetë metra larg Sheshit ‘Nëna Tereze’.

Rrënojat e shtëpisë kanë prekur e dëmtuar edhe dy veturat që ishin të parkuara afër saj. Shtëpia ka qenë e pabanuar.

Shtëpi të tilla mbetur pa përkujdesje edhe nga pronarët e edhe nga komuna ka mjaft nëpër Prishtinë. Ato nuk mirëmbahen nga askush dhe paraqesin rrezik të përhershëm edhe për kalimtarët. // prmagazine.info

Foto nga rrenimi.

Foto nga rrenimi.