Marigona Residence, video presentation – ONUP Magazine
fade
2426
post-template-default,single,single-post,postid-2426,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default
1 Comment
 • Muj Musliu

  Pershendetje,nje kompliment separi(shum projekt i mire)
  Jam kurioz per qmimet e banesave dhe te shpijave
  per m2 apo si jan qmiment.
  Une jetoj dhe punoj ne Londer Qe 15 vite,por jam i interesuar per (Marigona residence).
  Dhe kur do mbaroj projekti…
  Pres per perghighjen tuaj
  Faleminderit

  January 18, 2011 at 10:57 pm

Leave a Reply